Et trygt og sikkert miljø

​Nu er det blevet endnu mere trygt at bo på H.N. Andersen Kollegiet, da vi har igangsat en vagtordning med rundering på kollegiet. Vagten fra CS-Vagt i Maribo kommer på vilkårlige tidspunkter, og der runderes såvel udendørs som indendørs på vores fællesområder (gangarealer) for at checke, at alt er OK. og at dørene er låste. Desuden har vi også efter længere tids ønske fået installeret TV-overvågning af kollegiets fællesområder, fordi vi vægter sikkerhed og tryghed højt hos vores beboere. Vi går ikke på kompromis, og disse tiltag skal ses som en præventiv indsats.


Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores beboere, som fortæller, at det giver dem en stor tryghed, når de f.eks. kommer sent hjem om aftenen. Foruden ovenstående er kollegiet selvfølgelig også meget oplyst med lamper både ude og inde, når mørket falder på.

Træd indenfor

Jeg har boet på H.N. Andersen kollegiet i Nakskov i lidt over et år, og har nydt at bo her. Jeg er studerende på Nakskov Gymnasium og at bo på kollegiet gør gymnasielivet nemmere, da det ligger meget tæt på og huslejen er tilregnelig når man også lever SU-livet. Personalet møder altid en med et smil og de vil altid hjælpe hurtigst muligt hvis nu et problem er opstået. Jeg kan varmt anbefale at bo på H.N. Andersen kollegiet.

Jeg har boet på kollegiet i snart 1 år, og det er et dejligt sted at bo. Jeg har fået rigtig mange nye venner her

Jeg er netop ved at flytte ind i en møbleret bolig, og jeg har fået god vejledning fra mentoren til at søge depositum. Det er dejligt, at jeg har kunnet leje en møbleret bolig, så jeg ved indflytning ikke selv har skullet investere i møbler, køkkenting med mere. Jeg glæder mig til at bo på kollegiet.

Vores beboere siger​

Se flere anmeldelser her ➜

​Kontakt os

​​Violvej 9 bolig 2, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

CVR: 21079219

Telefon: 20 92 25 99

E-mail: hnakollegiet@email.dk 

Åbningstider

Mandag

7.45 til 13.00

14.30 til 15.30

Tirsdag

efter aftale

Onsdag

7.45—13.00

Fredage

efter aftale

H. N. Andersen Kollegiet

​Kollegiets personale finder det vigtigt, at være en ”del af dagligdagen” for at skabe en god og åben dialog på kollegiet, og derfor er boligen på Violvej 9, bolig 2 indrettet til kontor, hvor personalet kan træffes.

*Der er åbent hus hver mandag fra kl. 14.30 til 15.30.