Plantegning over møblerede boliger

​Kollegiet tilbyder også boliger, som der er fuldt møbleret. Det vil sige, at boligen er møbleret på en sådan måde, at du slet ikke skal tænke på andet end at medbringe dit eget tøj (og selvfølgelig mad til køleskabet).

​Måske er det en fordel for dig, at du ikke skal ud og investere i de mange ting, som det kræver at stifte bo for første gang. Hvis du ikke lige har pengene til at købe møbler, gryder, potter og pander og andre ting for, så kontakt kontoret for at høre om muligheden for at leje en allerede møbleret bolig.

​Type: A1

Husk at der også skal betales depositum på 9.090,-

(huslejen er inkl. el, vand og varme)

Husleje: 3.090,-

Areal: 23m2

Træd indenfor

Jeg har boet på H.N. Andersen kollegiet i Nakskov i lidt over et år, og har nydt at bo her. Jeg er studerende på Nakskov Gymnasium og at bo på kollegiet gør gymnasielivet nemmere, da det ligger meget tæt på og huslejen er tilregnelig når man også lever SU-livet. Personalet møder altid en med et smil og de vil altid hjælpe hurtigst muligt hvis nu et problem er opstået. Jeg kan varmt anbefale at bo på H.N. Andersen kollegiet.

Jeg har boet på kollegiet i snart 1 år, og det er et dejligt sted at bo. Jeg har fået rigtig mange nye venner her

Jeg er netop ved at flytte ind i en møbleret bolig, og jeg har fået god vejledning fra mentoren til at søge depositum. Det er dejligt, at jeg har kunnet leje en møbleret bolig, så jeg ved indflytning ikke selv har skullet investere i møbler, køkkenting med mere. Jeg glæder mig til at bo på kollegiet.

Vores beboere siger​

Se flere anmeldelser her ➜

​Kontakt os

​​Violvej 9 bolig 2, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

CVR: 21079219

Telefon: 20 92 25 99

E-mail: hnakollegiet@email.dk 

Åbningstider

Mandag

7.45 til 13.00

14.30 til 15.30

Tirsdag

efter aftale

Onsdag

7.45—13.00

Fredage

efter aftale

H. N. Andersen Kollegiet

​Kollegiets personale finder det vigtigt, at være en ”del af dagligdagen” for at skabe en god og åben dialog på kollegiet, og derfor er boligen på Violvej 9, bolig 2 indrettet til kontor, hvor personalet kan træffes.

*Der er åbent hus hver mandag fra kl. 14.30 til 15.30.