​Den tværgående mentorfunktion

​Der er pr. 01.02.24 indgået et fornyet samarbejde mellem Kollegiet, Jobcenter Lolland, CELF og VUC Storstrøm om ”Den tværgående mentorfunktion”, som kort og godt betyder, at vi kan bistå og hjælpe dig eller andre unge, som har brug for støtte og vejledning. 

Det er primært i forhold til din etablering i egen bolig for derigennem at påbegynde eller forblive i uddannelse. Vi bakker dig op og kan rådgive dig med såvel store som små ting. Sidst men ikke mindst så har vi et rigtigt godt netværk, som vi kan benytte, hvis der er behov for det.

​Indenfor samarbejdet kan der i nogle tilfælde også indgås en betalingsaftale omkring betaling af depositum til kollegiets boliger. Såfremt du står i en akut boligsituation, hvor andre muligheder for fremskaffelse af depositum er udtømte, er der således mulighed for at du kan afdrage en del af depositummet.

Har du udfordringer med at komme op ”til tiden” om morgenen for at passe din skole, så kan vi tilbyde dig en morgenvækning. Har du brug for hjælp til at få et overblik over din økonomi, eller til at få lavet en fast automatisk overførsel af din husleje, så hjælper vi gerne. Vi kan også vise dig, hvordan kollegiets vaskemaskiner og tørretumler virker, eller noget helt tredje som du har brug for vejledning til.

Har du brug for hjælp eller vil høre mere, så giv Joan et ring på 20 922599.

Træd indenfor

Jeg har boet på H.N. Andersen kollegiet i Nakskov i lidt over et år, og har nydt at bo her. Jeg er studerende på Nakskov Gymnasium og at bo på kollegiet gør gymnasielivet nemmere, da det ligger meget tæt på og huslejen er tilregnelig når man også lever SU-livet. Personalet møder altid en med et smil og de vil altid hjælpe hurtigst muligt hvis nu et problem er opstået. Jeg kan varmt anbefale at bo på H.N. Andersen kollegiet.

Jeg har boet på kollegiet i snart 1 år, og det er et dejligt sted at bo. Jeg har fået rigtig mange nye venner her

Jeg er netop ved at flytte ind i en møbleret bolig, og jeg har fået god vejledning fra mentoren til at søge depositum. Det er dejligt, at jeg har kunnet leje en møbleret bolig, så jeg ved indflytning ikke selv har skullet investere i møbler, køkkenting med mere. Jeg glæder mig til at bo på kollegiet.

Vores beboere siger​

Se flere anmeldelser her ➜

​Kontakt os

​​Violvej 9 bolig 2, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

CVR: 21079219

Telefon: 20 92 25 99

E-mail: hnakollegiet@email.dk 

Åbningstider

Mandag

7.45 til 13.00

14.30 til 15.30

Tirsdag

efter aftale

Onsdag

7.45—13.00

Fredage

efter aftale

H. N. Andersen Kollegiet

​Kollegiets personale finder det vigtigt, at være en ”del af dagligdagen” for at skabe en god og åben dialog på kollegiet, og derfor er boligen på Violvej 9, bolig 2 indrettet til kontor, hvor personalet kan træffes.

*Der er åbent hus hver mandag fra kl. 14.30 til 15.30.