Mentor

Den tværgående mentorfunktion:

Der er indgået et samarbejde mellem Kollegiet, Jobcenter Lolland og CELF om ”Den tværgående mentorfunktion”, som kort og godt betyder, at vi kan bistå og hjælpe dig eller andre unge, som har brug for støtte og vejledning. Det er primært i forhold til din etablering i egen bolig for derigennem at påbegynde eller forblive i uddannelse. Vi bakker dig op og kan rådgive dig med såvel store som små ting. Sidst men ikke mindst så har vi et rigtigt godt netværk, som vi kan benytte, hvis der er behov for det.

Indenfor samarbejdet kan der i nogle tilfælde også indgås en betalingsaftale omkring betaling af depositum til kollegiets boliger. Såfremt du står i en akut boligsituation, hvor andre muligheder for fremskaffelse af depositum er udtømte, er der således mulighed for at du kan afdrage en del af depositummet.

Har du udfordringer med at komme op ”til tiden” om morgenen for at passe din skole, så kan vi tilbyde dig en morgenvækning. Har du brug for hjælp til at få et overblik over din økonomi, eller til at få lavet en fast automatisk overførsel af din husleje, så hjælper vi gerne. Vi kan også vise dig, hvordan kollegiets vaskemaskiner og tørretumler virker, eller noget helt tredje som du har brug for vejliedning til.